onsdag 30. mai 2012

LillaRosa Vaffler?

Eller var det grytekluter? Jeg har i alle fall lært meg å hekle nydelige vaffelkluter, som kan fungere perfekt som grytekluter. Vaffelmønsteret er nemlig med på å gjøre klutene ekstra tykke, og på den måten tåler de å bli brukt til varme gryter. Eller hendene mine tåler å ta i varme gryter.
 Gryteklutene er heklet på krok nr 3. Bommulsgarn fra garnlagret:) Og mønsteret ble kjøpt på Stoff&Stil.
 Så nå er det bare å starte bakingen.
Ønsker dere alle fortsatt god onsdag.
SiljeVanilje


søndag 27. mai 2012

Stille før stormen

Ja, for det har vært stille en stund. Blogglysten har ikke vært helt til stede. Og ikke har jeg strikket så mye etter påske heller. Men jeg har jo noen prosjekter som ble ferdigstilt i påsken, som fortsatt må fotograferes.
Det kommer forhåpentligvis om ikke så altfor lenge:)

Jeg hadde bursdag tidlig i april og fikk, av min gode nabo og venninne Marianne, strikkepinner. Og da er det ikke hvilke som helst strikkpinner, men FIRKANTIGE pinner kjøpt hos Marte Helgetun.


Pinnene skal vist nok være fantastiske, så nå gjenstår det bare for meg å finne et passende prosjekt og sette i gang:) Noen som har forslag? Jeg fikk pinne 3 og 3,5:)

Og når jeg først blogger så vil jeg benytte anledningen av å skryte litt av meg selv og endel andre gode venninner. Vi var nemlig i et utdrikkningslag for noen uker siden og vi malte på keramikk! Jeg har aldri vært noe til maler, men vi samarbeidet to og to og resultatet ble overrakt brudeparet i bryllupet. Underveisbilder kan du se HER!:)

Fortsatt god pinse!
SiljeVanilje