tirsdag 14. februar 2012

Ny favoritt

 Forrige uke lyn-strikket jeg denne jakka.Ikke det at jeg hadde det travelt, men morsomme strikkeprosjekt bruker å gå raskt unna!


Voksejakka fra Strikk til nøstebarn var morsom og veldig enkel å strikke. Derfor gikk det også rasende fort å strikke den. Jeg har ikke strikket "fra en arm, gjennom bolen og så ut den andre arme"-jakkevariant før, men denne blir det nok mange fler av. Da jeg hadde strikket ferdig selve jakken, var jeg litt i tvil om jeg skulle strikke på hetta, men nå er jeg superfornøyd med at jeg gjorde det. Hetta gjorde på en måte hele jakka. 


Jeg har strikket i størrelse 0-1år, og brukte, som oppskriften sa, ca 80g 2-tråds merinogarn fra Nøstebarn. Nå mangler bare knappene og en heklakant rundt åpningene. Dilemmaet nå er hvilken farge heklakanten skal få...noen forslag? Jeg tror jakka skal få en gutteeier...

Som sagt, denne er jeg kjempefornøyd med, skulle ønske jeg hadde en selv:)

Fortsatt fin tirsdag!
SiljeVanilje

6 kommentarer:

 1. Kjempefin jakke:) Har lyst å strikke den selv til minstetøtta her..
  Kanskje en lyseblå heklekant hadde vært fint? :)

  SvarSlett
 2. Helt enig, hetta gjør hele jakka! Hva med turkis kant rundt? Fin var den i hvert fall!

  SvarSlett
 3. Knallfin! Her må det en sprek farge til, det vil bli supert etter min mening :) Hva med turkis, grønn, oransje.. Kjenner at jeg heller mot en knæsj grønnfarge, et sted mellom oliven og lime! :)

  SvarSlett
 4. Denne jakken er en av mine favoritter!!! Bruker en nå... og flere blir det nok... :-) Har strikka til tantebarn og vennersbarn før...

  Hva med rød hekla kant og røde traktor knapper!!!

  SvarSlett
 5. Nyyyydelig =)=)=)
  Håper du koser deg på ferie =)=)
  Godklem!!!

  SvarSlett
 6. Knallfin! Jeg hadde helt klart valgt en litt skitten lyseblå farge:) MEN, blir nok fint uansett hva du velger:)

  SvarSlett