mandag 15. oktober 2012

Volang

Jeg ble så fornøyd med denne lille kjolen, at jeg ikke kunne vente til å få bedre lys til å ta bedre bilder!! Jeg kunne ikke engang vente til jeg hadde vasket og "rettet ut" kjolen. (Så dere får se bort i fra krøllene...den har jo tross alt ligget i garnkassa et halvt års tid...).

Jeg startet på kjolen tidlig i februar, over 400masker i volangen, ja det tok litt tid. Så da jeg endelig var ferdig med skjørtet og egentlig bare hadde sjarmøretappen igjen, ble kjolen lagt i garnkassa...


Jeg plukket den opp igjen på lørdag, tenkte at nå skal jeg gjøre den ferdig. Og det var jo gjort på no-time! (Hvorfor la jeg den bort når jeg egentlig nesten var ferdig...?)Oppskriften er fra Nøstebarn sitt oppskriftshefte nr. 1 Nøstestrikk. Denne har jeg strikket i str. 2år. Jeg har brukt garn som jeg kjøpte i New York i fjor høst, så denne er eksklusiv:) Garnet heter Anzula luxury fibers, og består av 100% superwash merino. Tynner enn Nøstebarns to-trådsgarn, så akkurat hvilken størrelse dette egentlig er, vet jeg ikke helt. Men jeg skal alltid finne en mottaker. For alt vi vet så kan jo babyen i magen være ei lita jente, og hva passer vel bedre enn en volangkjole da? :)

Så hvem vet, kanskje det kommer bedre bildeer, med bruker inni en vakker dag...

Ha en finfin uke alle sammen!
SiljeVanilje

5 kommentarer:

 1. Nydelig kjole, en herlig farge :)

  SvarSlett
 2. Så deilig å få fullført! Mottaker finnes alltid, strikkeklær vokser en jo inn i:) Bare jeg ikke strikker for smått passer det meste etterhvert!

  Flott med volanger i lilla, håper du får bruke den på ei lita snuppe selv, i luksusgarn og med mange arbeidstimer:)

  SvarSlett
 3. Nydelig farge på en nydelig kjole!!

  SvarSlett
 4. Så skjønn! Jeg har kjøpt samme oppskriftshefte, og nå fikk jeg jammen lyst til å strikke kjole! Kjempesøt med volang på!

  SvarSlett