onsdag 10. april 2013

Outfit nr. 3

Denne rosettjakken strikket jeg i høst og den har vært blogget før, den gang uten gutt inni. Nå er ulldressen lagt bort her i sør, det ble rett og slett kokvarmt nedi skinnposen. Men litt ull på overkroppen må til, for det er sjelden armene holder seg nedi posen, de skal opp og gjerne rett inn i munnen. Det meste går rett i retning munne nå for tiden, og favoritten for tiden giraffen som så vidt skimtes på bildet, og en heklet ape som passer perfekt inn i munnen. 


Jeg ser på innlegget jeg skrev i høst om jakken at den er strikket i str. 0-2mnd, klumpen er snart 4mnd og den passer nok enda en stund. Men denne kommer jeg nok til å strikke i en større størrelse, synes jakken er helt nydelig, men ikke for søt, en skikkelig unisex-jakke:) 


Ha en fortsatt fin uke!
SiljeVanilje

6 kommentarer:

 1. Den jakka er bare såååå fin!!!
  Skulle ønske jeg hadde gjort ferdig min!! Den ligger fortsatt og gir meg dårlig samvittighet- hehe!
  Ha en nyyydelig kveld dere =)=)

  SvarSlett
 2. Helt enig - jakken er kjempenydelig:)

  SvarSlett
 3. Den er så fin den jakken! Har sett den på flere blogger nå og den er så nydelig:) "Ulempen" med å følge så mange blogger er at strikkelisten min blir bare lengre og lengre;) søt lue også!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Skikkelig praktisk og fin jakke, ja! Ser jammen ut som at han har mange fine og praktiske plagg, den lille vakre gutten :)

  SvarSlett
 5. Denne jakken er så fin :) Planlegger å strikke den selv

  SvarSlett
 6. Den er så fin! Desisdert ev an yndlingsstrikkejakkene mine til babyer. Moro å se ull i bruk-bilder.

  SvarSlett