torsdag 9. mai 2013

Nytt bekjentskap

Jeg og tre andre barseljenter tok med småguttene og satte oss på toget til Gøteborg i forrige uke. Vi hadde en fantastisk tur. Deilig trillevær sammen med koselige venninner (og småtassene deres) blir aldri feil:) Vi var selvfølgelig innom en strikkebutikk også, og jeg stifter i den forbindelse nytt bekjentskap. Jeg falt pladask for en liten genser, mønster og garn ble med meg hjem.Garnet heter Chunky og lever virkelig opp til navnet sitt. Garnet består av 98% babyalpaca og 2% nylon, og er supermykt og deilig. Genseren skal strikkes på pinne 8, det kan ikke ta mange kveldene?:) 
Jeg var så heldig at jeg fikk nøstemaskin da jeg hadde bursdag, så nå er det en lek å nøste garn! Og nøstene blir så fine!:)

Murringen i armen har blitt borte, så nå er jeg klar for strikking igjen. Hurra!

Ha en finfin torsdag!
SiljeVanilje

4 kommentarer:

 1. Nøstemaskin er genialt :) Blir spennende å se hvordan genseren blir.

  SvarSlett
 2. Du er heldig som har det. Nøstemaskin for nøstene blir helt superfine. Fin farge du strikker med.
  Klem

  SvarSlett
 3. Så spennende! Nøstemaskin er gull, jeg digger min - sammen med garnvinda er det bare et svosj å nøste opp hespene. Ikke minst; ingen gretne mannfolk heller ;) Kjekt at du ville bli med på giborten min :)

  SvarSlett
 4. Så kjekt med jente(og barne)tur til Gøteborg! Der har jeg aldri vært, men hører bare skryt;) Nøstemaskin er må-ha! Bra du er bedre i armen:)

  Kos deg med strikking igjen!

  SvarSlett