søndag 27. oktober 2013

Snorkedress i bruk

Lille klumpen har vokst i rekordfart og blir snart 1år! Tiden flyr avgårde, og blogging har blitt nedprioritert. Men som alltid når det går trått på bloggfronten, så strikkes det fortsatt. Og når plaggene er ferdig, mangler det bilder. Og når bildene er tatt, så tar internett kvelden. Men så tilslutt fungerer alt som det skal og jeg har litt tid til overs og prioriterer litt blogging:)


Snorkedressen ble strikket i fjor høst, lenge før lille klumpen ble født. Og når han kom til verden, virket det som dressen aldri skulle bli passelig. Den så jo såååå stor ut...men nå sitter den som et skudd, og varer nok noen måneder fremover. Godt er det, for nå begynner det virkelig å bli kaldere. 

Dressen er strikket i størrelse 6-12måneder og i Pickles Extra Fine Merino, dobbel tråd. Et raskt prosjekt, det liker jeg. Og detaljene med votter og sokker i dressen er perfekt.

Håper det ikke blir så altfor lenge til neste gang blogglysten melder seg igjen.

Ha en finfin søndag!
SiljeVanilje


5 kommentarer:

 1. Flott dress, denne har jeg også strikket.
  Ønsker deg en fin ny uke :-)

  SvarSlett
 2. Flott dress, gøy å se plaggene i bruk! Kjekt å se deg her igjen:)

  SvarSlett
 3. Den var jammen fin, også så glade farger :)

  Føler med deg angående tiden, sliter med det samme. Har ei lita frøken som er litt yngre enn klumpen din og dagene bare raser avgårde!

  SvarSlett
 4. Tiden flyyyr med de små ja.. Synes tiden (som alle andre med barn) går alt for fort.. Så fin dress!Supert at den passer nå når det begynner å bli kaldt :)

  Ønsker deg en fin helg :)

  SvarSlett