torsdag 7. april 2011

Blomster og Bie

På ungdomsskolen hvor jeg jobber er det Talentiade siste skoledag før påske, altså neste fredag. Da kan de som vil vise sine talenter og alle må kle seg ut. Også lærere:)

En kveld i forrige uke hadde jeg noen venninner på besøk og jeg ytret min bekymring for utkledningen....jeg har aldri vært verdensmester til å sy...

Så kom det fra den ene venninna mi: "jeg kan sy deg et bie-kostyme!!"
Jeg kunne ikke si noe annet enn: "JA!!!"

Og bie-kostyme skulle det bli.

Og som naturfagslærer som nylig har undervist om seksualitet så passet det jo egentlig ganske bra, min gode kollega kunne jo bare være blomst. Og hun syntes det var helt perfekt.

En god syerske lager alltid et mønster, vi laget det i gråpapir:)

På tirsdag troppet jeg opp hos min gode venninne med sort og gul filt, masse vatt og mye godt humør! Noen små timere senere dro jeg derfra med et nesten-ferdig bie-kostyme!:) (vi skal gjøre bia ferdig på tirsdag, i god tid før Talentiaden!)


Foreløpig lover det vel bra? Gårpapiret passer iallefall:)

Og det passet jo også... det skal vel være sagt at vi måtte gjøre noen små justeringer for å få plass til hofter og rumpe:)
Vingene er i bobleplast, genialt spør du meg!

Det er lenge siden håndarbeid har gitt med så mye latter som bie-kostyme-lagingen gjorde!:) Jeg humrer fortsatt for meg selv...

Jeg beklager dårlige bilder tatt med mobilkamera. Men jeg skal prøve å få tatt bilder av Blomsten og Bia neste fredag! Da med fullstendig kostyme:)

Og som Hunken sa: "når du er ferdig å bruke det, så kan du jo bare selge det. Det vil jo gi en pen liten bi-intekt!"3 kommentarer:

 1. Hehehe så flott!!! Gleder meg til å se fortsettelsen her :) God helg til dere!

  SvarSlett
 2. Haha:) så bra at det ble noe av den gode ideen:)
  Skulle gjerne vært der sammen med dere i syprosessen:)
  Å ja det er jo bra med en bi-inntekt:)

  SvarSlett
 3. Æ glede mæ til å se ny vårlig header ;)

  SvarSlett