onsdag 6. april 2011

Ny måned, nytt år og nye muligheter

Ja, så var jeg blitt ett år eldre. Bursdagsfeiringen fant sted på Finse. Mye vær (både sol, vind, regn og snø i løpet av to dager...), ski, god mat og litt strikk! En ting er sikkert, jeg skal iallefall tilbake til Finse, utrolig flott sted med masse fint turterreng!!

Og når man er på fjellet, langt fra hespetreet må man ta i bruk andre metoder:

Jeg bruker å sette meg med bena i kryss, legge garnhespet rundt og sette i gang. Her er det Pickles sitt Abuelita Baby Merino som hespes. (og det tok laaang tid...det er vel nærmere en halv km som skal nøstes opp...ting tar tid da!)
Fargen har jeg ikke lyst til å avsløre, men alle kan vel forstå at det er en mørk farge. Hva det blir til er også en liten hemmelighet inntil videre:)

Ellers på pinne for tiden er en liten omslagsjakke fra Strikk til nøstebarn i nydelig tynn alpakka fra Pickles. Jeg har stikket én av denne tidligere, ergo er oppskriften litt kjent og strikkingen går litt lettere, så denne gangen er det et t-bane-prosjekt:)

Jeg ønsker dere alle en fin morgendag!

SiljeVanilje

1 kommentar:

  1. Lur måte å nøste garnet på! Eg pleier å ha garnet rundt ein stolrygg. Eg veit korleis det er å lage nøster av slikt tynt garn. Tok tre totråds nøstebarnhesper på ein dag. Var litt lei då, ja. Etter dette har eg levert hespene til mamma og fått tilbake ferdige nøste...

    SvarSlett