mandag 8. august 2011

Tøffeltid?

Hva er vel bedre enn å kunne kle på seg et par nydelige tøfler etter en deilig treningsøkt som inneholdt både svømming, sykling og løping?

Jeg blir iallefall ikke kjempevarm av å sykle og løpe i våte klær...så da er det ekstra deilig å kunne ta på seg varme gode tøfler etter en lang og varm dusj.

Tidligere i sommer fikk jeg og min søster disse nydelige tøflene fra "Ho Mor" (farmor). De er strikket av en av mors venninner, som visst nok strikker slike på et blunk! Imponerende og nydelig strikket. Og i tillegg sitter de som et skudd på foten, kan det bli bedre?

(Man kan fortsatt se brettekanten, noe som betyr at disse ikke har vært mye brukt i sommer, og godt er jo det!)

Jeg skulle gjerne strikket slike selv, de er jo perfekte gaver. Er det noen som kjenner til oppskriften? Og vet hvem som selger den? Jeg har vært og spurt i en garnbutikk, men der var det lite hjelp å få...:(

Fortsatt god mandag!

SiljeVanilje

3 kommentarer:

 1. Oi for noen nydelige tøfler! (Lekkert sitteunderlag i forrige innlegg også, forresten!) Jeg følte jeg hadde sett mønsteret før, men etter å ha grublet litt tror jeg bare at det minner meg om disse vottene: http://handmadebysynnove.blogspot.com/2010/06/selbuvott-i-jentestrrelse.html

  Samtidig får jeg en følelse av at det er noe fra Rauma sine LVS-hefter (lue, votter, sokker). Vet ikke hvorfor, og aner ikke om det kan hjelpe deg, men hvis du finner ut av det så hører jeg gjerne fra deg - disse tøflene var nemlig virkelig flotte! Lykke til :)

  SvarSlett
 2. se på sidene til broderi butikken atelier margareta

  SvarSlett
 3. De så deilige ut! Fint stjernemønster på.

  SvarSlett