søndag 23. oktober 2011

Mammakos

Selv store jenter liker å få mammaen på besøk, og i helga er det jeg som har vært den heldige store jenta:) 
Hunken har vært bortreist, så det kunne ikke passe bedre med besøk av mamma.
Vi har storkoset oss!

Lørdag formiddag var vi innom en restaurant for å høre om de hadde ledig bord til oss til kvelden, det hadde de desverre ikke, men de hadde vinKASSESR som jeg kunne få!:)
Jeg tok med meg to kasser under armen, gikk innom jernvarehandelen for å kjøpe små hjul, og nå har jeg flotte kasser til garnet mitt:) 


STORFORNØYD! 
Kassene er ikke av den største sorten (det finnes større vinkasser der ute), men de er perfekte her i huset.


Denne kassa fikk ikke hjul, kjøpte kun fire hjul for å teste hva jeg likte best. Og jeg skal kjøpe fire til, for jeg likte best kassen med hjul. PRAKTISK, det kan jeg like.
Som dere ser er det mye garn å ta av (og dette er vel langt i fra alt...), og jeg tenkte å prøve meg på å IKKE kjøpe noe nytt garn før jul. Her skal det strikkes av kassa. 

 I tillegg har mamsen lært meg litt om hagearbeid i dag! Vi har virkelig ryddet opp i hagen. Så nå kan først snøen komme og så kan våren komme. Hurra!

Håper alle har hatt en fin helg!
SiljeVanilje

3 kommentarer:

  1. Så kjekke garnkasser! Der får du grei oversikt. Litt praktisk hjelp av mamma er gull verdt. Jo, takk! Jeg har også hatt ei fin helg. Er nettopp kommet heim etter konsert med Numedal Gospelkor i Uvdal kirke. En bedre avslutning på helga kunne jeg ikke få. God arbeidsuke!

    SvarSlett
  2. Lekre kasser! Ser også for meg at hjul er praktisk :)

    SvarSlett
  3. Smarte garnkasser. Misunnelig på dem, ja! :)

    SvarSlett