søndag 9. oktober 2011

Purl Soho

Vi, altså jeg og hunken, har tilbrakt høstferien i selveste New York!:) Mye morsomt å se, mye god mat og ikke minst mye fint å bruke pengene på. 
I strikkesammenheng hadde jeg sett meg ut en strikkebutikk som jeg hadde lyst å besøke. Den skulle ligge i nærheten av Empire State Building, og jeg så for meg at det ville være enkelt og greit å "plutselig" kunne oppdage den og dermed også få lov til å besøke den. (det er nemlig ikke alltid hunken synes det er like morro å være med inn i strikkebutikker...rart det der!)

Men da vi tilbrakte en formiddag i Soho, gikk vi PLUTSELIG (ikke "plutselig") forbi en liten perle av en strikkebutikk, Purl Soho. Og jeg fikk lov til å gå inn, og til hunkens store glede var det en benk rett innenfor døra. Kan det bli bedre?
(I følge Hunken var ikke benken veldig komfortabel å sitte på over lengre tid, kanskje noe de kan tenke på til neste gang vi skal innom...)

 Legg spesielt merke til det lille runde bordet, som inneholdt prøvelapper i alle de forskellige garntypene. Prøvelappene var i grunn små tepper, med andre ord store nok til at man fikk et inntrykk av hvordan garnet virkelig var! Virkelig et sukkertøy av et bord.


 I tillegg til garn, hadde butikke også masse stoff. Jeg er jo ingen mester til å sy, men jeg kunne ikke gå fra den lille bunken med rester av forskjellige stoffer. Det må da bli et fint lappeteppe...? Jeg skal herved lære meg å sy lappeteppe, tror jeg skal ønske meg en symaskin til jul.

I tillegg ble det lilla garnnøste med meg hjem fra Purl Soho. Garnet har navnet Anzula luxury fibers, og består av 100% superwash merino. Jeg har liten erfaring med superwash, så tenkte det var på tide å prøve det ut. Men hva skal jeg strikke? Garnnøstet inneholder hele 905meter....nesten 1km garn(!).

Det rosa nøstet er fra Nøstebarn og det har jeg vunnet!! Jeg har vunnet det mot at jeg strikker til Amandaprosjektet av nøstet. Og det gjør jeg med glede. Tenkte det kunne bli noen små tepper, noen små luer og noen små sokker. 

Så nå skal jeg ta fatt hespetreet.

Fortsatt god søndag til dere alle!
SiljeVanilje

5 kommentarer:

 1. De garnhyllene kunne være verdt et besøk. Så flink du er som strikker til Amandaprosjektet, og lykke til med den snaue kilometeren! Det kan vel bli en genser eller? God søndagskveld!

  SvarSlett
 2. Så spennende! Herlig butikk :)

  SvarSlett
 3. Hehehe!! Så gøy at du "tilfeldigvis" fant den butikken da!! Meget god idè som jeg merker meg til neste utfart med hunken min! hihi!!

  OG for en Fantastisk butikk!!! Herregud!! Der kunne jeg vært et par timer tror jeg!! Ser ut som nydelig garn og stoff!!

  Ha en god kveld =) Klem M

  SvarSlett
 4. Oh lykke!! Jeg kommer snart på strikkebesøk :)) og for å se på leiligheten så klart.. hihi.. Håper dere har det fint! Her i huset er det vannkopper og helvettesild...!?!! Tjohoo.

  SvarSlett