lørdag 12. november 2011

Betty på andetur

 Betty har tidligere vært på krigsskolen, denne gangen har Betty vært på tur langs elva for å se på ender.

Denne Betty-jakken er strikket med utgangspunkt i Bettygenseren fra Pickles.(Og den har vært ferdig en god stund...sånt som skjer når det er mørkt store deler av døgnet). 
Men her har jeg brukt garn kjøpt på Island, ekte Platu lopi-garn. Jeg hadde nemlig en del hesper igjen etter at denne jakken ble strikket. (Og jeg har fortsatt noen hesper igjen, tiden vil vise hva de blir til...).

Da genseren var ferdig strikket tok jeg symaskinen fatt og klippet deretter opp genseren for å strikke knappestolpene. Jeg foretrekker å klippe opp i steden for å strikke jakken frem og tilbake. 
Jeg brukte heklenål for å lage nye masker til knappestolpen, det ble mye finere enn å ta opp masker fra maskene som allerede er der. Og det var enklere! Det kan jeg like:)

 Treknappene ble kjøpt inn da jeg var hjemme i Tromsø tidligere i høst.

Betty danser ballett langs elva...

I kveld skal jeg og Hunken feire treårsdag! Hurra for oss! Hunken har ordnet hemmelig opplegg...så jeg har med å være klar kl 18.

God lørdag til dere alle!
Og det blir forhåpentligvis ikke like lenge til neste gang jeg ser lyset og får blogget strikkeriene mine.

SiljeVanilje

2 kommentarer:

  1. Nydelig jakke! Veldig lik Nøstebarns kragejakke, egentlig. Kjekt med en lun "slengover" når det er litt kaldt i kriker og kroker :)

    SvarSlett
  2. Nydelig Silje! Jeg trenger litt strikkeinspirasjon så vi må strikke en dag! Klem :)

    SvarSlett