lørdag 26. november 2011

Vridd mjuk hals

For en to ukers tid siden var jeg innom Pickles sitt lagerutsalg. Både morsomt og inspirerende å være der. Jeg skulle i utgangspunktet kjøpte et nøste som jeg manglet for å fullføre Bettygenseren jeg har strikket til min lillesøster,  (genseren er ferdig, overlevert, så nå mangler bare bildene slik at den kan blogges), men det var mye annet som fristet. Ved kassa lå det en vridd mjuk hals og ropte på meg. Og jeg fant to nøster herlig Pickles Cash kid som kunne bli med meg hjem. 
Jeg la opp masker straks jeg var kommet inn døra hjemme, og i løpet av noen kvelder var halsen på plass:)


 Nå holder den meg god og varm, både ute og innendørs. Bildene er fra forrige helg, men været har ikke vært noe dårligere i dag. Rart det der, jeg er vant til mørketid, og straks sola skinner på "gal" tid av året får jeg følelse av at det er påske!


Halsen er nok en perfekt julegave, så får se om jeg kjøper mer garn for å lage noen julegaver. 
Inntil videre ønsker jeg alle en flott start på adventstida, her er julestjerna på plass i vinduet:)

SiljeVanilje

3 kommentarer:

  1. Kjenner meg veldig igjen i det du sier om sola på feil tid av året! Feiret en gang jula i Trøndelag, og da solstrålene nådde ansiktet mitt 1. juledags morgen, ble det bare helt feil! Herlig hals - Pickles er helt super!

    SvarSlett
  2. Det er "farlig" å gå inn i garnbutikker ja og spesielt steder som en er sjelden... da er det ofte noe garn som ber om å få bli med hjem:-) Flott farge på halsen!

    SvarSlett