torsdag 12. januar 2012

Strikking og kurs

Jeg har vært på todagerskurs og bodd stansmessig på Holmenkollen Park Hotell. Jeg har hørt på foredrag etter foredrag, og ingenting gjør meg bedre konsentrert enn strikking. Så jeg har fått strikket mye de to siste dagene!

Med en Myk Start-bukse på pinnene har jeg lært mer om hvordan jeg kan gjøre jobben min enda bedre. I tillegg hadde jeg plassert meg strategisk ved vinduet, og jeg nøyt en fantastisk utsikt til det fulle. Så jeg vil absolutt si at det var et vellykket kurs:)

I og med at jeg ikke hadde sett for meg at jeg skulle få strikket så mye så hadde jeg ikke tatt med meg strømpepinner til bena. Det endte med at jeg strikket bena frem og tilbake, noe som medfører at jeg må sy de sammen nå. Så bilde av den ferdige buksa kommer etterhvert. Men det var bedre å gjøre det på den måten, enn å ikke kunne strikke, noe som også ville ført til at det hadde blitt vanskeligere å følge med på foredragene...

Nå er det snart helg igjen, så jeg håper alle får en fin slutt på uka.
SiljeVanilje

2 kommentarer:

  1. Så kjekt å få strikket og kurset seg samtidig. :) men en tanke som slo meg da jeg leste at du strikket bena frem og tilbake fordi du ikke hadde med strømpepinner, kunne du ikke strikket magic-loop? Jeg foretrekker ofte det i stedet for å bruke strømpepinner, men så er jeg så fersk strikker at jeg ikke er så vant med strømpepinner da. Synes det blir så mye knot med fem pinner i alle retninger. :)

    SvarSlett
  2. Så deilig når man får så mye uventet strikketid! Jeg pakker alltid med meg mye mer strikketøy enn jeg tror jeg kommer til å rekke over - for jeg liker ikke å "gå tom" for prosjekter. Gleder meg til å se den ferdige buksen!

    SvarSlett