mandag 12. mars 2012

Striper og atter striper

Lillesøster ønsket seg ullsokker til jul. Jeg startet å strikke i god tid før jula kom, men det er rart med det...plutselig kommer jula likevel. Jeg pakket inn en ferdig sokk og en halvferdig sokk, med beskjed om at jeg skulle gjøre ferdig sokkene straks.


Så skjedde det som måtte skje, jeg gikk tom for det lysegrå garnet, og det gjorde også den lokale strikkebutikken. Så da tok det litt lengre tid før sokkene ble ferdig...og enda lengre tid før jeg så lillesøster igjen. Men forrige helg ble sokkene overlevert, litt forsinket!:) Bedre sent enn aldri?!

Sokkene er strikket av Sterk fra Du store alpakka. Et nydelig garn å strikke sokker av, passe tykt og ikke minst deilig. Oppskriften er fra nøstebarn. Jeg strikket helen i dobbelt garn.

Jeg har enda et par ullsokker, i striper, på pinnene. Striper hjelper på "strikke-sokke-motivasjonen" min. Sokkene skal få ligge i besøkskurven min, så det haster ikke så mye...og da blir de strikket litt innimellom andre prosjekter. 

Hva har du på pinnene i mars?

God mandag til dere alle!
SiljeVanilje

5 kommentarer:

 1. Striper er lurt, jeg synes det går fortere på den måten. Fine sokker, vel verdt å vente på.

  SvarSlett
 2. De ble jo kjempefine!!!! Heldige søster:-):-) striper er tingen!! Stor klem

  SvarSlett
 3. Enig i stripeteorien din! Hos meg produseres en kosekanin, en kragejakke og en babyvest akkurat nå :) Kanskje en idé å vurdere ferdigstillelse av noen av prosjektene?! ;)

  SvarSlett
 4. det var et lurt tips! jeg strikker nemlig sokker til svigerfar i størrelse 46 og ensfarget!! det finnes nok ikke mindre motiverende prosjekter er jeg redd:) dine var kjenpe fine da, og med det garnet må de bli fine;)

  SvarSlett
 5. Kjempefine sokker! Likte godt fargekombinasjonen. Her strikkes det vårvester for tida:)

  SvarSlett