tirsdag 21. august 2012

Sniiiktitt

Snorkedressen er ferdigstrikket. Raskt og morsomt prosjekt på tykke pinner = en vinner! Men foreløpig mangler dressen knapper. Jeg har nemlig lyst på lys turkise plastknapper, noe de ikke hadde på strikkebutikken på lørdag...Så inntil jeg finner knappene jeg vil ha er dette alt jeg ønsker å vise frem av snorkedresse. 


Jeg er fornøyd med fargevalget. Det eneste er at den gule og den "snørrgrønne" fargen ble veldig lik i bærestykket. Hadde jeg valgt farger på nytt, så hadde jeg nok tatt farger som var mindre like, for å oppnå større kontrast. 


Mottaker av denne dressen kommer ikke før i midten av desember, så kanskje jeg skal vente med å vise den frem i sin helhet, til jeg har noen å plassere inni?!:)

Ha en fortsatt fin uke!
SiljeVanilje

5 kommentarer:

 1. Den ser jo riktig så fin ut! Er det nytt familiemedlem hos dere som skal plasseres i dressen? Du har jo strikket mye smått i det siste... :)

  SvarSlett
 2. Denne er så fin! Har hatt lyst å strikke den selv! Siden jeg nå skal bli tante, kommer den kanskje høyere opp på lista mi:) Blir gøy å se den ferdig! Med turkise knapper selvsagt:)

  SvarSlett
 3. Åh, den ser jo knallfin ut! Nydelige farger sammen, gleder meg MAKS til å se den ferdig og med innhold!

  SvarSlett
 4. Syns denne er såå fin! Har så lyst å strikke den selv, har en venninne som venter smått, og da er den høyt på lista:)

  Kanskje pickles har knapper som passer? Dem har mange fine runde og store plastknapper:)

  SvarSlett
 5. Har ikke sett denne oppskriften fra pickles før, men den var jo råfin! (måtte jo trykke på linken). Gleder meg til å se hele kreasjonen din med knapper og alt :)

  Og forresten, jeg bladde litt i bloggen din, og nå skal jeg lete etter oppskrift på bagels! Spiste det mye når jeg bodde i utlandet, og det frista veldig! *sulten*

  SvarSlett