onsdag 17. april 2013

Mykeste av det myke

En genser strikket i angora er kjempemyk, og denne er ikke noe unntak. Jeg har strikket Lun genser fra Pickles. Den er rett og slett kjempedeilig å ha på og den var moro å strikke! En god kombinasjon. Det er en morsom raglangfelling, hvor maskene strikkes i rillestrikk, og armene fortsetter i rillestrikk. Genseren strikkes ovenfra og ned, så man må følge litt med i starten og så er det TV-strikk rundt og rundt:)


Det var litt vanskelig å ta bilder av seg selv, har litt å øve på der. Men jeg synes det er best å se plagg i bruk, og ikke liggende flatt, så da får selvfotografering være bedre enn "ikke-i-bruk-bilder".

Jeg har strikket størrelse M, men har forlenget ca. 10 cm på lengden og ca. 10 cm på armene. Genseren er vid, og litt "baggy" i formen. Jeg har strikket i Pickles Angora i fargen mint. Liker fargen veldig godt! Nå har jeg lyst å strikke mer i angora, kanksje det blir lun V-genser neste gang...

Ha ei fortsatt fin uke!
SiljeVanilje

10 kommentarer:

 1. Nydelig Nydelig!!!
  Elsker den fargen!!

  SvarSlett
 2. Denne genseren er så fin, og for en flott farge :) En smule misunnelig

  SvarSlett
 3. Nydelig genser! Den ser veldig myk og deilig ut! Mintfargen er vakker!

  SvarSlett
 4. Så fin! Og for en farge! Sukk...kjenner jeg fikk lyst på en helt lik:-)

  SvarSlett
 5. Den var helt fantastisk fin! Har lyst til å strikke en slik selv - plutselig fått øynene opp for denne:) Fargen du har valgt er også helt nydelig.1

  SvarSlett
 6. Nydelig farge,og du er bare så fin med denne genseren. La meg til som følger her jeg.
  Klem

  SvarSlett
 7. Sååå fiiin! Elsker den fargen og garnet er jo supermykt! Blir vel en slik på meg også....en dag, hihi;) Altfor lang liste nå:)

  Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 8. Åååå den ser jo bare sååå myk og deilig ut!
  Har sett på denne jeg også, og nå må jeg snart strikke den..☺

  SvarSlett
 9. Knallfin!
  Jeg holder på å stifte bekjentskap med Pickles angora nå, -må si førsteinntrykket er veldig bra!! Ha en strålende langhelg videre i Stockholm :)

  SvarSlett
 10. Den var kjempesøt! Nydelig farge:)

  SvarSlett