lørdag 3. august 2013

Høstgenser i Puno

Trilleturen gikk raskt innom en garnbutikk da jeg hadde sett denne genseren på bloggen til Merete. Jeg skulle også lage en! Genseren er superenkel å strikke og superdeilig å ha på seg. Selv om det ikke er mye som minner om høst her jeg er for tiden, så har genseren vært brukt på kveldene, både utendørs og innendørs. Og mer brukt skal den nok bli! En klar favoritt! Helt enkel og helt perfekt.


Å ta bilder av seg selv er ikke min sterke side...så om du vil ha et bilde av hele genseren kan du sjekke bloggen til Merete. Jeg liker veldig godt halskanten, eller skal jeg si det at det ikke er en halskant...kun felt rett av! Den ruller seg akkurat nok inn til at jeg synes det ble kjempefint.Jeg er ikke noe stor fan av lange ermer på gensre. Til meg ble ermene akkurat slik jeg vil ha det, og jeg fulgte målene i oppskriften. Jeg har kanskje litt lange armer?:)

Som sagt, strikket rett opp! Jeg strikket vridd rett og vrang på ribben nederst og på armene, synes det er finere enn rett og vrang. Genseren ser litt krøllete ut, men det er bare fordi den lå i en krøll rett før jeg tok bildene. Strikket i Puno på pinne 6, jeg brukte 6 nøster og har dermed ett til overs i følge oppskriften. 


Så nå kan høsten komme:)
SiljeVanilje

8 kommentarer:

 1. Fiiin genser, den så veldig god ut! Høsten må for min del gjerne vente på seg, jeg tar imot sommer mye lenger enda.

  Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
 2. Den var fiiiiin! Åh, høsten med sine skarpe farger og klare, kalde luft... og en deilig varm ulljakke eller -genser! Jeg gleder meg!!

  SvarSlett
 3. Favoritten min!! Må lages!!:):)

  SvarSlett
 4. Rett smekker ble du i den! :)

  SvarSlett
 5. Dette ser ut som en deilig høstgenser! Fin ble den:)

  SvarSlett
 6. Denne så utrolig deilig ut, strikket med Puno kan det jo ikke bli feil :) ...kanskje det må bli en slik på meg også ;)

  SvarSlett
 7. Hei! Du har ikke oppskriften på denne genseren fortsatt? Ser ut til at bloggen der den lå er slettet og jeg har startet på samme genser!

  SvarSlett