søndag 5. desember 2010

WOW!!! Jeg har fått en Award!

Jeg som er helt fersk i bloggverden har fått en award!!:) Jeg er kjempestolt og glad!! Og for en herlig overraskelse på en søndag i desember!


Jeg fikk Awarden fra den kreative jenta bak den fine bloggen Strikketusso som jeg nettopp har oppdaget! Og med Awarden så følger det ei lita utfordring:

For det første skal jeg fortelle om tre ting jeg liker veldig godt:

1. Det jeg liker aller aller best i verden er å være ute på tur, skogstur, hyttetur, løpetur, og gjerne på tur med telemarkski, enten på topptur eller i bakke, sammen med herlige venner og selvfølgelig sammen med hunken min!!

2. Det jeg liker nest best er KAKAO!! Jeg elsker kakao, og da mener jeg ordentlig kakao, ikke O'boy og heller ikke varm sjokolade, men vanlig Freia Kakao! Det blir selvfølgelig mindre kakao om sommern enn om vinteren, men er man fra Tromsø så kan man drikke kakao året rundt!:)

3. Det jeg liker tredje best er vel kanskje strikkingen da...:) Strikkelysten har jo selvfølgelig økt med årene (høres ut som jeg er skikkelig gammel....), og ikke minst synes jeg det er moro å strikke til alle de små barna som popper ut for tiden:)

For det andre skal jeg vise frem mitt favorittbilde! Og jeg er jo ingen proffotograf...det kan vel alle se ut i fra bildene på bloggen min, men jeg lærer noe nytt hele tiden.
Det er vanskelig å velge ett favorittbilde, men siden jeg er glad i å være på tur så blir det:

Bildet har jeg tatt på alpetur i Bad Gastein med mitt lille rosa kompaktkamera!! Jeg syns det er så fint å se snøen og frosten på trærne, samtidig som man kan skimte den lille alpebyen under frosttåka som ligger over dalen... jeg drømmer om å kjøre ski når jeg ser dette bildet!!

Tilslutt skal jeg selvfølgelig sende Awarden videre til tre stykker som jeg synes fortjener den og det blir: (Trommevirvel...!!!)

1. Den første jeg velger å gi en Award til er bloggen Hekta på Strikk, dette var den første strikkebloggen jeg oppdaget og jeg har funne utrulig mye inspirasjon her! Og denne blogge har jo åpnet en helt ny verden for meg!

2. Den andre blir til bloggen Bad Monkey, jeg synes bare det er helt fantastisk å se hva hun klarer å hekle!! Jeg bøyer meg i beundring:)

3. Den siste jeg sender Award til er bloggen Vilma! Jeg synes det er moro at man på tross av landegrenser kan se hva andre kreative sjeler får til!!

Jeg håper dere alle tar utfordringen!:)


Tilslutt takker jeg masse masse for Awarden jeg har fått!!og ønsker alle ei fin uka!!

SiljeVanilje


4 kommentarer:

  1. Hei Silje!! Og tusen takk for award! Guri så stas! utrolig kjekt at du liker bloggen min:) Jeg tar selvfølgelig utfordringen når jeg får tid innen et par dager:) Og morsomt du skriver det om kakao - jeg er HELT ENIG! Og takk Gud for ei kakaosjappe her i Oslo som selger verden beste kakaoer! Der er jeg ofte innom, og den beste er faktisk CacaoMex - kakao med chili. Et tips:) Ha en fortsatt fin dag!

    SvarSlett
  2. Hei igjen:) Hehe, kakaosjappa heter Cocoa og ligger på Grunerløkka:) Dit må du bare dra! Når du går oppover ligger den på høyre side av Birkelunden i Toftesgate. Du kommer til å elske den:)

    SvarSlett
  3. forresten, i det siste har æ faktisk vært flink å oppdatere bloggen min ;)

    SvarSlett