søndag 9. september 2012

Fargerik

I helga har jeg vært på hyttetur med nesten alle venninnene mine fra videregående! Helga har vi tilbrakt utenfor Tromsø og her i nord er høsten i anmarsj. Skogen har et glimt av nydelige høstfarger og snøen lå langt nedover fjellsidene.Vi overrasket ei av venninnene, et slags utdrikkningslag, og vi har hatt ei fantastisk helg. Masse god mat, spill, latter og skravling. Og når det skravles er det selvfølgelig også plass for strikking. Jeg har strikket ferdig en ribb-ullbukse.Buksa er en del av vimpelsettet fra Pickles, og genseren er allerede ferdigstrikket. Den får du se senere...:) 
Jeg bommet litt på buksa, så fargeskiftene kommer midt foran...pyttpytt. Er det hjemmelaget, så er det hjemmelaget. Varme vil den nok gi uansett. Buksa er strikket i størrelse 1 år i dobbel tråd tynn alpakka fra Pickles.Høsten er en veldig fin årstid, jeg håper været blir godt utover september og oktober, slik at det blir mange anledninger til å nyte vakre farger i skogen. God høst til deg!


SiljeVanilje

6 kommentarer:

 1. Kjempetøff, og så stilig med grønt mot det rosa! Jeg har også en straks-ferdig vimpelgenser, men vet ikke om jeg orker å gå på en bukse i tillegg. Er ikke så sterk på så mye ribbestrikk, hehe. Men denne var så fin at jeg kanskje må vurdere det likevel! :)

  SvarSlett
 2. Herlige farger!!!! Jeg ble skikkelig glad av denne buksa!!!!

  SvarSlett
 3. Kjempeflott bukse! Den blir nok god å ha utover høsten og vinteren :)

  SvarSlett
 4. Herlig bukse!! Frøya har et par sånne (har heldigvis mamma og svigerinne som er flink til å strikke), og de blir brukt masse. Allerede i bruk på kalde morgener siden vesla har kjoledilla ;)

  SvarSlett
 5. Veldig kuul! Takk for ei fantastisk fin helg og strikkeselskap ;)

  SvarSlett