mandag 13. mai 2013

Utvider garderoben

Ullgarderoben til klumpen består for det meste av plagg i størrelse 0-3mnd. De fleste passer fortsatt, men tiden kommet for å utvide garderoben. Og først ut er en Voksijakke fra Nøstebarn. Denne har jeg strikket mange av tidligere, men alle har jeg gitt bort. Så nå var det på tide å beholde en selv.


Denne er strikket i str. 0-1 år. Jeg har strikket den i Pickles baby merino, i en nydelig blåfarge. Og så ble det røde knapper:) Jeg liker egentlig veldig godt hetten på denne jakka, men for første gang har jeg droppet hetta. Tenkte det kunne være greit med litt mindre ull nå som det går mot varmere tider.

Hva har du på pinnene for tide?
SiljeVanilje

11 kommentarer:

 1. Så nydelig!!! Flinka :) :) :)

  SvarSlett
 2. Så nydelig!!! Flinka :) :) :)

  SvarSlett
 3. Den var virkelig fin! Likte knappene du valgte:) Jeg holder på med en genser til meg selv med hullmønster i. Strikker med Pickles pure alpaca i fargen frisk bringebær:)

  SvarSlett
 4. Fin og fresh farge:)
  Jeg holder på med en voksen Marius genser og en tskjorte fra sandnes...de har ligget siden januar:P Tar nemlig litt morsommere prosjekter imellom...
  -Og en skappeljakke til meg selv;)

  SvarSlett
 5. Så fin! Knappene var virkelig prikken over i'en:-) Jeg holder på med en haug med ting men førstepri akkurat nå er å få ferdig seleshortsen som minstegutten min skal ha på 17. mai.

  SvarSlett
 6. Flott jakke, og så er jeg jo veldig svak for blått....
  Likte de knall røde knappene!

  SvarSlett
 7. Så nydelig farge! Kjekt med ting man kan vokse med :) Her strikkes det babykjole til sommeren :)

  SvarSlett
 8. Så fin! Knallfin farge! Her produseres en bestefargenser fra Nøstebarn :)

  SvarSlett
 9. Stilig med røde knapper mot det knallblå! Har aldri fått strikket ferdig denne faktisk, har en dårlig samvittighet liggende i kuren ett sted... Akkurat nå strikker jeg på en sjøgrønn cardigan til minsten med fletter i raglanfellingen. Ha en fin uke!

  SvarSlett
 10. Psssst! Du er en av to heldige vinnere - ta en titt på bloggen min :)

  SvarSlett