søndag 16. juni 2013

Rundt og rundt

Jeg har, som tidligere nevnt, prøvd å kvitte meg med litt restegarn. Denne gangen var det alpakkarestene som fikk ben å gå på. Raskt fotografert i ettermiddagssola på tørkestativet. Jeg har brukt de lilla, rosa, grå og hvite restene mine og laget en ganske stor oldemorrute, den måler ca. 70cm*70cm. 


Og når man bruker opp rester er det vel alltid slik at man har akkurat for lite? Det skjedde i alle fall med meg, manglet tre "bobler" på den ytterste bården rundt...så jeg måtte gå til innkjøp av litt mer hvitt. Men det er jo ikke den dummeste fargen å ha litt rester i, heldigvis!


Tenker at dette lille pleddet kan fungere fint til ei lita tøtta som trenger å varme seg litt. Akkurat passe stort. Så da er det bare å vente på at det skal dukke opp en liten jentebaby.


Nå skal jeg sette meg ut i sola og fortsette på feriestrikk nr. 2:)
Fortsatt god søndag alle sammen!
SiljeVanilje

7 kommentarer:

 1. Åh, så fint! Alpakkateppe er supert :) mykt og varmt!

  SvarSlett
 2. Kjempe lekkert teppe! Nydelige farger! Er det en stor oldemorsruter eller er det striper?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) det er en stor oldemorrute:)

   Slett
 3. SÅ fint det ble!! liker finishen med bobler rundt kantene!!
  Ha en herlig dag i sola!! KLem =)=)

  SvarSlett
 4. Herlig teppe i delikate farger! Veldig søt boble-kant også :)
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 5. Det ser kjempefint ut! Flotte farger du har valgt:) Oldemorsruter er så skjønne, skulle ønske jeg kunne hekle...eneste personen som kunne lært meg det er farmor, men hun er ikke her lenger :( Får vel prøve meg frem selv, en dag ;)

  SvarSlett