torsdag 27. juni 2013

Sparkebukse

I fjor sommer strikket jeg en sparkebukse i restegarn. Jeg husker at jeg så på den når lilleklumpen var nyfødt og tenkte: "Denne kommer jo aldri til å passe...". Så feil kan jeg ta! Lilleklumpen er en stor gutt på litt over 6måneder nå, og sparkebuksa den passer. Så da er det bare å bruke den. Godt vi skal tilbringe litt av ferien nord i norge. Større sannsynlighet for å få bruk for ullplaggene, og det liker selvfølgelig en strikkende mor:)Som sagt, restegarn fra topp til tå! Oppskriften er fra Strikk til Nøstebarn, Rillestrikka sparkebukse i 2-tråds garn. Jeg er litt usikker på om jeg har strikket 6mnd eller 9-12mnd. Tror kanskje den største. Modellen er vid, så her kan man enkelt forlenge både i ben og i kroppen for å få større størrelse. Jeg liker passformen, kanskje det kan bli fler av denne etterhvert. Perfekt restegarnprosjekt er det også.


Jeg og klumpen pakker bagen og reiser nordover. Selvfølgelig er det litt garn i bagasjen:)
Fortsatt god sommer alle sammen!
SiljeVanilje


4 kommentarer:

 1. Så kjekt å se ulla i bruk:) de blir større enn man tror, disse søte små.. jeg blir stadig overrasket over hvor stor de små føttene blir, og at det går så fort ;)

  SvarSlett
 2. Så søt bukse da! Tenkte å strikke en slik selv! Den burde selv jeg klare, til tross for flere tapre strikkeprosjekt som er blitt tatt opp igjen!
  Bra passformen er god, for det er viktig!

  SvarSlett
 3. Den var søt! Likte fargene veldig godt!

  SvarSlett
 4. Så fin restebukse :) Og her i nord får du nok brukt en del ull slik som været er ;)

  God sommer :)

  SvarSlett