fredag 1. oktober 2010

Pakke til Italia

Lite vet jeg om hva det italienske motehuset sier om ullplagg til små babyer, men dette lille hentesettet fra Pickles skal pakkes inn og sendes langt sørover i morgen.

Ei lita pie som kommer til verden i november kan glede seg til å bli varm i extra fine merino, også den kjøpt fra Pickels.
Jakka går temmelig fort å strikke og jeg synes den blir nydelig! Den lille lua like så. Jeg gjorde jakka litt mer feminin med små lilla hjerteknapper som jeg kjøpte på den lokale strikkebutikken.

Hentesettet er av navnet strikket i størrelse nyfødt, og jeg regner med at italienske babyer iallefall ikke er større enn norske babyer(?!).


Jeg gleder meg veldig til å høre om hentesettet faller i smak hos de italienske kommende foreldrene, Marco og Emanuela! Kanksje jeg til og med kan være så heldig å få "action-bilder"! (jeg krysser fingrene, for det er alltid like koslig med bilder av at ting jeg har laget blir brukt!)

Dette betyr at jeg har ferdigstilt 1 av 4 prosjekter på pinnene. Om ikke lenge tror jeg det kommer ett til :)


God helg til dere alle!!

SiljeVanilje

2 kommentarer:

  1. Du e så flink! glede mæ til æ kan få ett nytt strikkekurs, fordi æ blei jo til slutt venn med rett og vrang! :) (men spørs om æ huske det sia æ ikkje får strikka så veldig mye her i junaiten...)

    SvarSlett
  2. Jeg er imponert og inspirert! :) Maria

    SvarSlett