torsdag 18. november 2010

Arne & Carlos

På tirsdagskvelden var jeg, sammen med mange andre hobbyglade mennesker, invitert for å høre på foredrag med julekule-guttene Arne og Carlos! Og for et par! Hva er vel bedre enn å sitte å høre på at to herlige menn som forteller om hvor di får sin inspirasjon fra?! Og de hadde en herlig måte å fortelle på, latteren satt løst! En fantstisk duo, ikke mer å si om den saken!!:)

(bildet er lånt fra dagbladet.no)

Og jeg fikk selvfølgelig sneket til meg en autograf i julekule-boka mi:) Så nå gjenstår det bare å prøve seg på en kule...(jeg velger å vente til desember!).

Og siden sist så har jeg strikket meg ei herlig lua:Vaffellue fra Pickles, strikket i en tråd av Abuelita Tjukk Merino (hadde et nøste til overs etter at jeg strikket meg bievesten) og en tråd Kid-Silk fra Drops.

Lua ble helt fantastisk fin og jeg ble kvitt litt restegarn, hva er vel bedre enn det?:)


Sånn ellers, så ble jeg fri for den ene fargen til den lille gensern (arrrrg!!), men på søndag skal Pickles ha åpen dag, så da skal jeg få kjøpt et nytt nøste:) Gleder meg veldig til å se hvordan Pickles-jentene har det på garnlagret sitt!!

Og i tillegg til at jeg ble fri for garn, så var jeg litt uheldig på baskettrening på mandag, og går nå rundt med en bristet langfinger på venstre hånd....:( Litt vanskelig å strikke, men jeg får det til, går bare litt saktere:)
Men basket er det værre med i noen uker fremover, heldigvis for meg kan det meste av fysisk aktivitet foregå selv med en bristet finger:)

Ønsker alle en fin slutt på uka!

SiljeVanilje


2 kommentarer:

  1. Heisann, dette var en flott blogg! Alltid spennende å finne nye blogger. Takk for en hyggelig kommentar på min blogg!

    SvarSlett
  2. Hei!
    Den lua e bare helt utrolig fin:)ønske mæ ei sånn:)

    SvarSlett