onsdag 10. november 2010

"Ventepølse"

Da jeg var liten pleide jeg å få ventepølse (som regel ei halv kald pølse) mens jeg ventet på at pappa skulle bli ferdig å grille. Med årene har ordet "ventepølse" blitt brukt i flere mat-sammenhenger, ikke bare i grill-sammenheng. Selv bruker jeg det hvis jeg er sulten mens jeg lager middag, da kan jeg ta en "ventepølse" (for eksempel en gulrot eller litt eple mens jeg venter på at middagen skal bli klar).

Men her handler det om strikking, og jeg gir dere en "ventepølse". For jeg har ingenting ferdig som kan vises frem (bare noen julegaver/bursdagsgaver og de er jo hemmelige), men jeg kan gi dere litt sniiiik-titting på noen andre prosjekter, altså ei lita "ventepølse:)

Ulljakken
min har vært under symaskinen!! Jeg gruet mæ vilt til å KLIPPE og SY i det jeg hadde strikket. Men det gikk overraskende bra! (det skal sies at jeg hadde eksperthjelp om noe skulle gå galt!) Nå ligger gensern til tørk på badegulvet og det gjenstår bare å sy i knapper!
Jeg gleder meg til å vise dere en stykk ferdig genser!

Ellers så strikker jeg på to andre gensere, en til hunken min og en til en skjønn liten gutt.
Genseren til hunken blir nok ikke ferdig med det første, men genseren til den skjønne gutten er nok ferdig om ikke så altfor lenge!

Her kommer en liten smakebit på fargene i den lille geseren:Håper alle har en fin onsdagskveld!

SiljeVanilje

2 kommentarer:

  1. Oj, så fine farger!! Gleder meg til å se genseren din ferdig :D Hvilken oppskrift bruker du på genser til den lille..? Glær mæ te lørdagen!! :)

    SvarSlett
  2. Det er kjekkasgenseren fra Pickles. Den er kjempeenkel å strikke, prøv den til Elias!!:)

    http://www.pickles.no/luftig-kjekkasgenser/2009/9/4/kjekkasgenser-til-vinters.html

    SvarSlett