lørdag 21. mai 2011

Dagen-derpå-strikk

I går var vi i bryllup, virkelig et eventyrbryllup! En magisk opplevelse (første bryllupet for meg i voksen alder)! Og bruden hadde attpåtil SYDD kjolen selv, ikke bare én kjole, men TO. Én til selve vielsen og én til kvelden! helt NYDELIG var hun!

Og i tillegg fikk min ene gravide venninne en velskapt liten gutt i rekordfart i går! Gratulerer masse!! (så teppet i forrige innlegg kom akkurat frem i tide).

Men andre ord så var 20.mai 2011 virkelig en begivenhetsrik dag!

Dagen i dag derimot, har vært preget av mye avslapping:) Og da blir det tid til strikk!

Inspiret av bildet av den nyfødte gutten som jeg fikk tilsendt i går, strikker jeg i en nydelig blåfarge i drops sitt BabyAlpaca Silk-garn, med oppskrift fra Myk Start.
Hva det skal bli kan være hemmelig litt til...:) Men avslappende strikk er det i alle fall.

Hvis noen skulle lure på hvorfor jeg har gummistrikk på endene av strikkepinnene, så er det fordi maskene ikke skal falle av! Et triks mormor gjorde for meg da jeg var lita jente og ikke klarte å holde maskene på pinnene...:) Trikset fungerer den dag i dag, til tross for at jeg har blitt eldre...

Og i tillegg har jeg i dag gjort bloggen min mer brukervennlig for de som leser den via mobiltelefin (hvis det er noen...?). Den kan nå leses i en mobil- og nettbrettvennlig versjon, (dagens teknologi...helt utrolig!) inspirert av innlegget til Synnøve med bloggen -with 100% love!!

Håper alle har ei fin helg!

SiljeVanilje


3 kommentarer:

 1. Det hørtes ut som en begivenhetsrik dag! Moro med selvlagde ting da! Selv har jeg fått mye nytt garn samt oppskrifter, så mulighetene er der;) Ha en fortsatt fin lørdagskveld;)

  SvarSlett
 2. Jeg leser blogger på mobilen når jeg ammer om natta, så det var smart må jeg si;)
  Jeg prøver å tyde hva du har på pinnene, siden jeg har den boka selv, men jeg klarer ikke helt finne ut av det...Nydelig farge på garnet!

  SvarSlett
 3. Gjett om jeg stusset da jeg forsøkte å se hvem denne Rasmus var! :D Koselig at du linket til meg, gøy å dele inspirasjon! :) Jeg tror jeg ser hva dette strikkeriet skal bli, men jeg klarer nok å holde det for meg selv til du viser det frem ;) fin søndag til deg!

  SvarSlett