søndag 15. mai 2011

sikk-sakk i FARGER

I går sa jeg at jeg håpet ikke det ble sååå bra vær i dag, det er nemlig såå mye lettere å sitte inne med litt rettearbeid (samfunnsfagsprøve og tentamener) når det styrtregner ute:) (Når man er fra nord-norge har man nemlig en viss trang til å alltid benytte seg av godværet når det først er der, og da får man ikke gjort mye innendørs...) Og i dag har det faktisk styrtregnet, opptil flere ganger.
Og JA jeg har rettet prøver (...ikke alle, men mange)

Bare sånn at det er klart: det er ikke ofte jeg ønsker meg dårlig vær!!

MEN, over til det viktige:
Sikk-sakk-teppene er levert og jeg kan blogge og vise de frem (endelig!):

Begge teppene er strikket i Pickles sitt Abuelita Baby Merino. Garnet er et av mine favorittgarn,
(samme garnet som jeg brukte på kjæreste-kjekkasgenseren, også den fra Pickles)
, resultatet blir utrolig mykt og deilig. At garnet er litt ujevnt spunnet synes jeg gjorde seg veldig godt i teppene.

Teppene veier ca 200g hver og det rosa skal varme ei lita jente, mens det blå (selvfølgelig) er til en liten gutt. Ingen av babyene har kommet til verden enda...men det er jo lov å håpe på et lite bildet av mottaker og teppet etterhvert:) Jeg håper iallefall teppene kan være med på å gjøre starten på livet enda litt varmere, bedre og ikke minst mykere!Oppskriften er enkel og grei, og den kommer fort inn i pinnene (om man kan si det slik?!)!

Ønsker alle en fortsatt fin søndag og ikke minst en FANTASTISK 17.mai!
(på forhånd, gratulerer med dagen!)SiljeVanilje

5 kommentarer:

 1. KJEMPE nydelige tepper! Jeg ser på bildene at de er myke og gode;) Tenker de små blir gode og varme i de teppene;)

  SvarSlett
 2. Super fine tepper! Jeg tror jeg må prøve meg på ett sånt en gang :) Heldige små som får disse å varme seg i. God 17.mai til dere også! Hipp hipp :)

  SvarSlett
 3. Nydelige tepper i søøøøte farger! Kan tenke meg at det kommer til å bli deilig for de nyfødte å pakkes godt inn i de teppene der!

  SvarSlett
 4. Lekre tepper, og lekkert fargevalg. Har du erfaring med baby merinoen i vask? Holder den seg fint, eller blir den nuppete (som abuelitaen har en tendens til)? Håper dere hadde n finfin 17. mai!

  SvarSlett
 5. Hei Karoline, har ikke de helt store erfaringene med baby merino i vaske enda, men kjærestekjekkas-genseren (som er strikket i samme garnet) har vært i vask en gang, og den holdt seg veldig bra. Men noe lengre erfaring har jeg ikke...;)

  God helg til deg!

  SvarSlett